LÖSNINGAR

Vi arbetar ständigt med att hitta innovativa lösningar som kan göra våra kunders vardag effektivare. Genom att kombinera vår verksamhetskunskap inom energi med omvärldsbevakning och IT-kompetens skapar vi unika erbjudanden.

 

Vår utgångspunkt är alltid att skapa enkelhet för kunderna som använder våra lösningar. Detta uppnår vi genom att göra smarta paketeringar i form av tjänster, lägga stort fokus på användarupplevelsen och enkelhet vid införandet.


Molnbaserade paketlösningar


Ett stort fokusområde är data science och digitalisering där Energy by Sigma tagit fram två molnbaserade lösningar som kan analysera stora mängder data och genomföra prediktion.

 

Hedge Advisor

Hedge Advisor är ett beslutsstöd för den finansiella handeln med el som hjälper er att göra bättre prognoser, bättre prissäkringar och ger bättre kunskap om era volymrisker.
Läs mer om Hedge Advisor

 

Churn Advisor

Churn Advisor är en lösning som genererar en kundrörlighetsprognos med åtgärdshantering. Vi kan genom prediktion förutspå och kategorisera kundgrupper som ligger i riskzonen för att byta leverantör. Lösningen ger även stöd för att skapa kampanjer.
Läs mer om Churn Advisor